Tæt parløb baseret på tryghed og tillid

”Vi opfatter Karlskov Byg som vores ”hustømrer”, som vi benytter til en lang række forefaldende opgaver på vores produktions- og logistikfaciliteter i Tørring. Det kan dreje sig om alt fra en mindre tagreparation til udskiftning af vinduer og løbende vedligeholdelse helt generelt.

For knap 5 år siden, da vi stod overfor et skifte vedr. tømrerarbejde, fik vi anbefalet Karlskov Byg af et rådgivende ingeniørfirma, og siden har vores samarbejde udviklet sig til et tæt parløb. Karlskov Byg har på alle tænkelige parametre levet op til vores forventninger – og mere til.

Lige fra første færd har vi oplevet en troværdig og tillidsvækkende tilgang til hver enkelt opgave, og alt udføres til vores fulde tilfredshed. Vi har gennemgående været tilfredse med den håndværksmæssige kvalitet, og alle aftaler, herunder deadlines, overholdes til punkt og prikke.

Over tid har vi udviklet en naturlig forståelse for hinandens behov – Karlskov Byg kender vores ønsker og forventninger, og vi ved præcis, hvad vi kan forlange og forvente af dem. Vi har en fælles interesse i, at tingene fungerer, og det har stor værdi for vores virksomhed at have så pålidelig og omhyggelig en samarbejdspartner.

Den åbne og ærlige dialog mellem os betyder også, at vi er helt trygge ved at tage Karlskov Byg med på råd på større projekter, og således har vi ved flere lejligheder benyttet os af deres erfaringer og ideer. Et sådant samarbejde kan kun fungere i en atmosfære af gensidig tillid og respekt, og vi ved, at vi til hver en tid får en ærlig og troværdig vurdering fra Karlskov Byg. Vi giver med sindsro Karlskov Byg vores varmeste anbefalinger.” 


Keld Madsen, Operations Manager hos BEWI Flamingo