10
10
10

Biografreklame

Vi har lavet en aftale med Klovborg Kino om synlighed i biografsalen, gældende for et år.

SE FILMEN HER

Energivejledning

Som certificeret Energivejleder kan Karlskov Byg tilbyde dig et bedre indeklima og en lavere varmeregning på én og samme tid.

Læs mere her

Hovedentreprise

Karlskov Byg Aps har stor erfaring inden for fag- og hovedentreprise, hvor vi udfører alle former for opgaver indenfor tømrer- og snedkerarbejde på både nye og eksisterende bygninger.

Læs mere her

Kundecases

Karlskov Byg har leveret et fremragende produkt, og alt er bare ordentligt og flot lavet. Vi har på intet tidspunkt følt den mindste grund til bekymring, og vi giver hermed Caspar og hans dygtige medarbejdere vores allervarmeste anbefalinger.

Læs mere her

Karlskov Byg – din lokale tømrervirksomhed

… brænder for det gode, professionelle håndværk. Vi udfører alle typer af tømrer- og snedkerarbejde, for private og virksomheder i Trekantsområdet, Tørring, Vejle, Fredericia og Horsens.
Hovedentrepriser og energivejledning sikrer dig som kunde et godt udgangspunkt!
Samarbejde, god service og højt kvalitetsniveau er nøgleordene, som sikrer at dine forventninger til det færdige resultat bliver indfriet.

Tømrer søges

23.11 2017

Vi søger en engageret og erfaren uddannet tømrer, der kan arbejde selvstændigt og kan håndterer at have frihed under ansvar. Vigtigt er det at du h...
Læs Mere »

Vores fornemmeste opgave er at give dig kompetent rådgivning og den bedste service

Ring på 7580 3232, eller send en e-mail på ck@karlskovbyg.dk